返回列表 發帖
隻鴨睇相都覺得5好食
菲 E 發表於 2011-7-29 23:22

朋友住附近....我都冇計!!!!我喜歡"海韻"地方舒服...食過幾次...保持水準!!!!
Nothing is impossible

咩呢架!!!!!!!!!!!!!!!!!
GaryL 發表於 2011-7-29 23:27

好很難食o既"能記"燒鵝!!!!!!!!!

好很難食o既"能記"燒鵝!!!!!!!!!
生生不識 發表於 2011-7-29 23:30

咁奇?我上次食都幾好味,又有陣陣炭香,埋單時個老闆仲問我:今晚d菜有無乜野唔掂呀?
新的一年新希望,努力向上,永不說窮!

咁奇?我上次食都幾好味,又有陣陣炭香,埋單時個老闆仲問我:今晚d菜有無乜野唔掂呀?
redwing 發表於 2011-7-29 23:36

有相為証....有可能比o左半隻...擺o左好鬼耐o既比我張台....翻熱!!!仲要有隻烏蠅飲我杯滿o既啤酒....要倒哂!!!
一肚氣....

有相為証....有可能比o左半隻...擺o左好鬼耐o既比我張台....翻熱!!!仲要有隻烏蠅飲我杯滿o既啤酒....要倒 ...
生生不識 發表於 2011-7-29 23:45

我都試過係裕記食,成隻鵝凍既就咁比我。

我都試過係裕記食,成隻鵝凍既就咁比我。
redwing 發表於 2011-7-30 00:19

裕記, 陳記....etc都影響香港美食天堂個朵...熟客可能好D...新客好易中招....

裕記, 陳記....etc都影響香港美食天堂個朵...熟客可能好D...新客好易中招....
生生不識 發表於 2011-7-30 00:35

陳記年初食過一次,都唔差喎。

陳記年初食過一次,都唔差喎。
redwing 發表於 2011-7-30 15:54

宜家外出食o野,唔係熟地方,就好似賭博咁!!!

宜家外出食o野,唔係熟地方,就好似賭博咁!!!
生生不識 發表於 2011-7-30 19:44

要加個生生推介指數

要加個生生推介指數
Garrard 發表於 2011-7-30 19:51

咁緊要!!