返回列表 發帖
N年前係Sydney o既 seafood market食過...細細隻好重海水味...
生生不識 發表於 2011-7-24 23:00

你是否去Darling Harbour呢?
菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

蘇眉係禁魚....!!!
生生不識 發表於 2011-7-24 22:56

識人就可以食

N年前係Sydney o既 seafood market食過...細細隻好重海水味...

但無歐洲個d咁咸

但非常出名的

但無歐洲個d咁咸
Garrard 發表於 2011-7-24 23:06

d人成日話老美個d 5 好食
其十在santa monica附近有個harbour, 忘記名了.非常有名的
見到兵隻就開兵隻, 其十都非常美味的
噯姐夫專登車噯去食架
每次過襯去探佢地, 都一定要去食的
肥美得泥都幾好味.因為非常新鮮

專登去搵返呢隻米.
佢話今年未有
兵個知兵樹有呢?

專登去搵返呢隻米.
佢話今年未有
兵個知兵樹有呢?
菲 E 發表於 2011-7-24 23:11

真係唔識,有就大家分享下

專登去搵返呢隻米.
佢話今年未有
兵個知兵樹有呢?
菲 E 發表於 2011-7-24 23:11

自搬入深山後 我在雜貨買散庄米,每次買3斤

你是否去Darling Harbour呢?
菲 E 發表於 2011-7-24 23:05

2000年睇奧運會o既時候...乜名有冇印象...只記起Sydney為一魚類批發市場...我當時住Blue mountain,o既restort...坐兩個鐘火車,再轉電車去到...
Nothing is impossible

識人就可以食
菲 E 發表於 2011-7-24 23:05

你邊境禁區識唔識人啞...??
Nothing is impossible