返回列表 發帖
(純粹分享...別無他意...拍爛檔俾下面....扣分唔好咁重手 )
話說小弟早排搬屋....見套架生開始舊 ...
howin 發表於 2011-8-14 14:47

好Hi end 啫.....偶像.....
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

邊夠你....soulution+kharma..... ....我個d影衰哂.......
howin 發表於 2011-8-14 16:14

我都話,我成套A貨囉,你套先係Hi end野,夠我買間屋呀,英材

搵鬼信
howin 發表於 2011-8-14 17:45

幾時比我去見識下先.......

howin師兄
你套機堅過石堅喎
ykwan 發表於 2011-8-14 18:59

x 7

評分人數

• 大英雄

等我買左高級器材先
howin 發表於 2011-8-14 23:18

你套機甘勁都話吾高級
你吾驚比雷劈啊

人心不足.....蛇吞象.....你宜家清楚故中道理未?
生生不識 發表於 2011-8-15 01:21

何止蛇吞象呀,佢直頭想吞左成座添置大廈甘嘅款呀

既然danny哥你有咁大畏嘅精神... 我都唔阻你嚟送死 .....pm俾個期我  ...
howin 發表於 2011-8-17 14:13

幾時比個期我啊

俾個期你請我食飯
howin 發表於 2011-8-17 20:54

我響喪海捱緊十五蚊飯盒!你想試下

其實你喺上海做咩架???老板??
howin 發表於 2011-8-17 22:58

幫老闆做實Q呀

即係大中華區ceo啦....
howin 發表於 2011-8-18 08:32

CEO卡拉OK就真