返回列表 發帖

純粹分享..入門器材一堆...

(純粹分享...別無他意...拍爛檔俾下面....扣分唔好咁重手 )
話說小弟早排搬屋....見套架生開始舊舊地....十幾廿年老爺野 ...把心一橫換過哂佢 .....由呢套普通入門組合....

變成呢套超級入門組合..............不過始終都仲係入門......仲有一樣都係無變嘅....就係仍然都咁衰聲..........
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

評分人數

• mansanwai

• skynineboy

• 大英雄

• 一無閒

• 菲 E

• masteralain

• Garrard

• 關雲長

入門器材一堆

等我來幫你再搞衰d

等我來幫你再搞衰d
Garrard 發表於 2011-8-14 15:37

已經衰無可衰
入門器材一堆

(純粹分享...別無他意...拍爛檔俾下面....扣分唔好咁重手 )
話說小弟早排搬屋....見套架生開始舊 ...
howin 發表於 2011-8-14 14:47

好Hi end 啫.....偶像.....
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

好Hi end 啫.....偶像.....
Derek109 發表於 2011-8-14 16:08

邊夠你....soulution+kharma..... ....我個d影衰哂.......
入門器材一堆

榮哥用咩投影?
關雲長 發表於 2011-8-14 16:18

cheap野...sanyo...所以無謂影...我av好求其.....但求有得睇算
入門器材一堆

ASR Emitter I好機
關雲長 發表於 2011-8-14 16:31

好又唔講得...不過幾啱我口味

評分人數

• 菲 E

入門器材一堆

邊夠你....soulution+kharma..... ....我個d影衰哂.......
howin 發表於 2011-8-14 16:14

我都話,我成套A貨囉,你套先係Hi end野,夠我買間屋呀,英材
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

開把風扇吹一粒鐘一定靚聲

我都話,我成套A貨囉,你套先係Hi end野,夠我買間屋呀,英材
Derek109 發表於 2011-8-14 16:55

搵鬼信
入門器材一堆