返回列表 發帖
開始溶解?

不過你套機00:00亦都會爆炸
Garrard 發表於 2011-8-23 23:36

入門器材一堆

點解我都開始

點解我都開始
Garrard 發表於 2011-8-24 00:04

因為你都中左毒....wakakakaka
入門器材一堆

嘩,唔知條法國線係咩價位,原本條又係咩寶線呢

好想好想聽
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

好想好想聽
一無閒 發表於 2011-8-24 00:11

一無閒 唔想害你呀……但真係要試過法國大餐先知道味道

因為你都中左毒....wakakakaka
howin 發表於 2011-8-24 00:11

明明下午食左解藥先黎,之前玩過應該有抗體

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

今日多謝++C父...har哥同dt825兄遠道而來我d鄉下地方...幾位俾左好多有用嘅意見小弟...終於 ...
howin 發表於 2011-8-23 23:08

多謝howin嘅熱情招待, 比我可以體驗下emmlab嘅分析力和khama好平均嘅高中低,你套嘢絕對吾係衰聲兼且重有條件繼續微調靚佢咁就可以輕輕鬆鬆聽好音樂嘞!

不過有少少比你毒親,幾like Khama嘅音色添!
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

好想好想聽
一無閒 發表於 2011-8-24 00:11

入門器材一堆