返回列表 發帖
how much this oppo thanks
freeman 發表於 2011-8-19 17:19

跟代理買正價$4699,聽講其他地方可以平啲.
http://www.price.com.hk/product.php?p=124290

有d衝動想買番部......

有d衝動想買番部......
Garrard 發表於 2011-8-21 00:11

超級版主Garrard兄,等我聽日攞埋部K550i作AB比較再決定都未遲,此機用Sigma Designs SMP8655晶片,雖然只能用iso直讀播片而不能boot menu,相信畫面是有得揮的,聲音就肯定OPPO嬴啦(我估),睇吓機主會唔會換機.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

超級版主Garrard兄,等我聽日攞埋部K550i作AB比較再決定都未遲,此機用Sigma Designs SMP8655晶片 ...
skynineboy 發表於 2011-8-21 00:32

skynineboy pls check pm

唔知95同93爭幾多
新的一年新希望,努力向上,永不說窮!

唔知95同93爭幾多
redwing 發表於 2011-8-21 01:04

紅爺想買95?

K550i 到埗,朋友還帶來一些電影檔案,可以測試字幕對應問題.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

skynineboy pls check pm
Garrard 發表於 2011-8-21 00:54

Garrard兄,已覆pm.

紅爺想買95?
Garrard 發表於 2011-8-21 01:58

八下者。
新的一年新希望,努力向上,永不說窮!

K550i 到埗,朋友還帶來一些電影檔案,可以測試字幕對應問題.
skynineboy 發表於 2011-8-21 17:00

waiting for your report