返回列表 發帖
rumor兄,我都係ASR用家,同howin兄一樣用Emitter I,音色真係無得頂
skynineboy 發表於 2011-8-17 22:12

e1推dynaudio?
入門器材一堆

你估錯喇.

回復 52# skynineboy

skynineboy 兄, 你好.  介唔介意講我知用e1 推咩喇叭呢?

講出來你地唔准笑架,因為我買左ARS無錢換喇叭.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

心目中都想買kharma,要儲錢.

講出來你地唔准笑架,因為我買左ARS無錢換喇叭.
skynineboy 發表於 2011-8-17 22:53

都係個句:  唔會用眼嚟判斷好唔好聲.  何來有笑既地方呢.

加入咗茶館一陣子都未有機會同大家分享吓我既器材.  其實都唔係咩新鮮野, 大家亦可能係另一網站 ...
rumor 發表於 2011-8-17 11:51

C兄上次聽你用二嫂已經好好聽,依家用條唇係咪好吾同我估質感密度更強呢?
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

rumor師兄
上次係你道家訪完,有幾位師兄o賴o野
屋企個套變o左微型音響組合,
久久未能釋懷,
你好毒啊{:1 ...
ykwan 發表於 2011-8-17 19:42

無哂解藥

都係個句:  唔會用眼嚟判斷好唔好聲.  何來有笑既地方呢.
rumor 發表於 2011-8-17 23:04

客氣客氣...

Very good!
- 發送自我的 iPhone 大板凳應用