返回列表 發帖

以rumor師兄現有器材出來的聲音,
我個人用14隻字形容【此聲只應天上有,人間那得幾回聞】
好毒啊
我個日本名叫------長期糧尾------多多指教

回復 83# ykwan

都係多得高僧你點化, 先至走回正道.... 善哉,善哉!

其實平衡度在於換回原裝中音單元.  之前你上嚟寒舍聽既其實唔係真正kharma既聲音.

k-01 其實都 ...
rumor 發表於 2011-8-18 10:57

對我黎講要花好多心血去配搭嘅就好難所以540應該係我未來目標,如果下次c兄們再聚希望預埋我因為好想聽下kharma嘅真正聲效同埋確認下540真係我杯茶。
而c兄你實在太嫌,我相信有目標就終可達到,加上c兄你係年輕才(財)俊,拘拘一套soulution點會難倒你呢!
AA Weiss Audio Note McIntosh Densen VPI Kharma Analysis Plus Siltech Kondo Furutech Harmonix TAOC Clearaudio Benz Micro

Very good!
- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

回復 85# dt825

Danny兄, 唔好笑我啦.  我係"日清"做架...........係"餐搵餐食餐餐清"個個"日清"呀.  我宜家有架soulution cd機好滿足架啦.

如果佢地再嚟家訪我一定會通知你, 希望今次唔會拮你耳仔啦.

我都聽得好雜, classical/英中流行曲/jazz 每樣都有.  近排就鍾意咗"復黑王".
rumor 發表於 2011-8-17 12:49

有無聽D ROCK 野爆下佢 ?!

有無聽D ROCK 野爆下佢 ?!
Noctilux 發表於 2011-8-18 20:17

師兄有冇好介紹?  

以rumor師兄現有器材出來的聲音,
我個人用14隻字形容【此聲只應天上有,人間那得幾回聞】
好毒啊{:12_569: ...
ykwan 發表於 2011-8-18 11:37

唔知有冇機會聽下呢

唔知有冇機會聽下呢
herman 發表於 2011-8-18 22:45

Herman 兄, 你有興趣當然歡迎啦.

btw, 你係唔係當年帶我上尖沙咀別超聽meridian cd 機 + mf 合併個位herman 師兄呢?  

當年都好多年喎