返回列表 發帖
回復 58# 菲 E

踢館袋^^
<strong>&quot;性格決定命運&quot; <strong>

無他不可
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊
菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

動靜皆宜

聲音伴噯行

笨非踢館袋
而是百寶袋是也

嘩……一袋裝到幾多隻碟?咪好重

有平價德國版幫忙訂番隻
Thanks
Garrard 發表於 2011-9-25 12:55

得一千零一隻,唔平,要25雞
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

得一千零一隻,唔平,要25雞
一無閒 發表於 2011-9-25 21:28

証明好野

講開風扇,我無用係兩聲度的,係吹下blueray,同吹下間屋清潔用的
一無閒 發表於 2011-9-25 09:01

無閒兄,有機會要去你度吸下毒,想問點解兩聲道唔用風扇?

無閒兄,有機會要去你度吸下毒,想問點解兩聲道唔用風扇?
skynineboy 發表於 2011-9-25 23:52

只係個人口味問題,HIFI補品,都係各有各好,無絕對,我自己覺得吹風機,會將某些頻段收緊,聽歌劇時覺得佢叫唔起,也有可能我系統唔適合吹風機

玩HIFI,成日要講個夾字
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf