返回列表 發帖
無他不可
菲 E 發表於 2011-9-25 13:53

甘你是否用discman聽歌,請問用那款機?
如果你不冒險便沒有收穫
如果你不止蝕便好大檸樂

噯都有個好幫手. 可以跟噯到處去的
估吓佢係嘜?
菲 E 發表於 2011-9-25 13:47

個袋咪李英立架?

個袋咪李英立架?
fufu 發表於 2011-9-26 20:19

5是淨係佢一個有架.
菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

個袋咪李英立架?
fufu 發表於 2011-9-26 20:19

不過佢有好多白版碟就真係噯俾佢的.

不過佢有好多白版碟就真係噯俾佢的.
菲 E 發表於 2011-9-27 16:02

禾見有Elac個字乍~~你又唔送幾隻白版碟過禾~~哼~~

禾見有Elac個字乍~~你又唔送幾隻白版碟過禾~~哼~~
fufu 發表於 2011-9-27 16:05

你都無要求過...
5通噯無呈呈話: 富富, 噯有嘢送俾你呀.       ...拱囉播.
你一陣話: 5要呀!! 咪送嘢俾噯呀.
拱"燶", 你叫噯喱去鼻哥窿屎左佢咩.....

評分人數

• GaryL

依家留定幾隻俾你. 下次聚會時俾你.

菲 E 發表於 2011-9-27 17:21

噯都想要呀
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf

禾係大鄉里,到家下都唔知咩叫白版碟
<strong>&quot;性格決定命運&quot; <strong>

拱就差不多,抵錫啦!:p