返回列表 發帖
百物騰貴。。。!
生生不識 發表於 2011-10-9 00:30

幾時生日 ??

介紹你上香格里拉 FACEBOOK

http://www.facebook.com/shangrilaintl?sk=app_143193615719323

LIKE 完佢之後可以經 FACEBOOK 訂枱食野 ( 任何一間餐廳, 要生日正日及 EMAIL CONFIRM, 至2011年12月31日 )

當日記得帶 EMAIL CONFIRMATION 既 PRINT OUT

2個人 50% OFF ( 同另一半去最抵 )
3個人 33% OFF
4個人 25% OFF
5個人或以上 20% OFF

回復 41# kingleecm

Very good!
- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

幾時生日 ??

介紹你上香格里拉 FACEBOOK

LIKE 完佢之後可以經 FACEBOOK 訂枱食野 ( 任 ...
kingleecm 發表於 2011-10-9 02:20

多謝!King哥先!今年生日過o左,明年2月始乎用唔到。any way 都Thank you 你!
Nothing is impossible

生兄, 好正呀

多謝!King哥先!今年生日過o左,明年2月始乎用唔到。any way 都Thank you 你!
生生不識 發表於 2011-10-9 10:31

老婆 / 女友 / 屋企人生日 ??

老婆 / 女友 / 屋企人生日 ??
kingleecm 發表於 2011-10-9 17:30

作屎你呀.....想生san觸景傷情咩?
菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

最衰要正日, 如是者可相約二月份的一齊吃嘛
菲 E = 菲飛 = FayeFei = 肥飛

作屎你呀.....想生san觸景傷情咩?
菲 E 發表於 2011-10-9 17:34

SORRY 小弟唔知咁多

生 SAN 對唔住