返回列表 發帖
生兄

最簡單, 邊檔人多食邊檔, 錯不了.
Wild_7 發表於 2012-1-3 15:00

咁你主場,食開邊檔呢?我下次又去試吓!
Nothing is impossible

生兄

堅兄咁有見地, 不如就等佢指教下啦.
Wild_7 發表於 2012-1-3 15:03

我都睇緊佢嘅指教!
但係你話教我點分辨...大自然生長同海上自養喎?...咁即係點分呢?

回復  生生不識

港女 ?!?!  食過咩都要包膠 !!!   

e 度我主場, 下次我教你分 ...
Wild_7 發表於 2011-12-29 10:04

7兄,...等緊你教我喎!!

7兄,...等緊你教我喎!!
生生不識 發表於 2012-1-3 16:22

7 克去咗潛水捉魚?資料搜集?收埋d堅料吾教我地班魚毛?7兄真奇7怪!!!!!!!

回復 55# 生生不識

生兄

有好野

http://www.review33.com/chat/for ... opic=57120116224839

回復  生生不識

生兄

有好野
Wild_7 發表於 2012-1-18 15:08

Thank you !!

回復  生生不識

生兄

有好野
Wild_7 發表於 2012-1-18 15:08

但係你話教我點分辨...大自然生長同海上自養喎?...咁即係點分呢?

Parker75 in 33 is much experienced than I do, you can try to ask him.

回復 60# 生生不識

Next time when you are in ALC !        

今日又有生日飯局,一班人去鴨記食海鮮!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊