返回列表 發帖
Mac mini夠唔够用?
u571 發表於 2011-6-9 23:31

我用緊 AppleTV... 都冇問題..... mac mini 當然可以...

我都想升級,而家睇中呢部,唔知各位大大呢部機有冇comment?

W4S DAC-2 Features:

ES ...
木川 發表於 2011-6-11 09:51

呵..呵.. MF 已經滿足唔到你了...... Asynchronous is the way to go.. :P

現在我都用緊 Asynchronous USB--> digital 去 DAC..

要玩 CAS 一定係 直接玩 DSD RAW file ,咁應該係終極
amhlee 發表於 2011-8-12 12:07

嘩... DSD RAW都比你解埋..... 咁就真係終極......
盡快儲錢........

411兄,九月中月我可能會安排到時間。
木川 發表於 2011-7-23 00:02

木川.... 有又來.....
或打電話比我.... 給我 HD ... 等我同你打爆佢...

car兄及411兄,25/9 星期日下午見。
木川 發表於 2011-9-16 14:14

木川兄, 星期日見.
我未聽過W4S, 今見可以見識O下

還有麻煩了你睇圖, 真係唔好意思.

我用部 AppleTV 來做 CAS... 都係細細部, 又冇火牛風扇聲. 放係一角都唔多覺...

呵... 呵.. 呵...
多謝木川招待.... 有歌聽之餘, 仲有得食同飲..滷水雞翼,滷水鴨蛋, 滷水猪頸肉,紅酒... 正

音場定位音色都好靚,離哂音箱, 有高有低... 個低仲幾好.. 同間房好配合... 一點booming 都沒有...
個CAS 唔錯唔錯.... 比MF 真係高幾班..... 仲有條古河USB 線真係好掂... 估唔到條USB線影响好大... 唔試過都唔知...

thanks 木川

評分人數

• 木川