返回列表 發帖
524,

這隻都係,
入股電動車唔成,
股價都算不俗,
近日在$0.63附近交了很多波,
有留意價值.

...
Oman 發表於 2017-4-29 11:09

$0.64 有成七千幾萬股成交....
既然有些東西你無法改變,為何要憂慮?為所擁有的東西感恩,遠離思想負面的人,保持微笑,繼續跑步。

回復  麵包車

94,

要注意
短線支持$1.15,
較大支持$1.1,
上阻力$1.2,股價能企上大吉. ...
Oman 發表於 2017-5-1 09:13

謝謝OMAN兄, 如跌穿$1.1會止血....
既然有些東西你無法改變,為何要憂慮?為所擁有的東西感恩,遠離思想負面的人,保持微笑,繼續跑步。

回復 1689# 麵包車

94,

要注意
短線支持$1.15,
較大支持$1.1,
上阻力$1.2,股價能企上大吉.

評分人數

• 麵包車

每個人要走的路都只有由他自己選擇.

524,

這隻都係,
入股電動車唔成,
股價都算不俗,
近日在$0.63附近交了很多波,
有留意價值.

評分人數

• 麵包車

跟了.

2015年4月28日係$1.8
Oman 發表於 2017-4-28 07:48

還有得跟??

2015年4月28日係$1.8

我也不清楚佢炒乜?
   手上咸豐年九毫貨未沽過.
Oman 發表於 2017-4-27 09:51

OK. 看看算.

等破上次頂才入貨, 是嗎?
麵包車 發表於 2017-4-27 09:26

我也不清楚佢炒乜?
   手上咸豐年九毫貨未沽過.

等破上次頂才入貨, 是嗎?