返回列表 發帖
尋晚真係好好好完美呀......
再次感謝貓哥, 文哥同28仔的悉心安排, 現場環境舒服, 食物的質素高, 價$$又超值!!
更要多謝各茶館C兄嘅美酒和So兄的雪糕, 還有多謝28仔的士速遞我回家.....
飲飽食醉, 雖然肥屎我, 但真係食得好好好開心呀!

多謝哂
Fayefaye1010=菲菲=sofaye
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

尋晚真係好好好完美呀......
再次感謝貓哥, 文哥同28仔的悉心安排, 現場環境舒服, 食物的質素高, 價$$又超 ...
fayefaye 發表於 2012-7-15 18:10

N.P.N.T.~~都唔識~~

N.P.N.T.~~都唔識~~
fufu 發表於 2012-7-16 15:24

好羞家吖
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

好害羞吖
fayefaye 發表於 2012-7-16 16:05

小上網浦o者~~

另—边地方大D,可坐50人架
Garrard 發表於 2012-7-16 15:11

另一邊d野食都系一樣嗎?
♥◕‿◕♥『有財富不等於有健康,但有健康就等於有財富。』。♥◕‿◕♥

小上網浦o者~~
fufu 發表於 2012-7-16 16:13

我打錯字呀....係好羞家吖, 唔係害羞.....

佢地個甜品應該都唔錯, 有冇人評論下?

herman 發表於 2012-7-16 17:09

好好味吖....唔算好甜, 加上我本身係6茶怪, 超正吖!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊

甜品我食這個好味呀..

個湯都好ok呀....
♥◕‿◕♥『有財富不等於有健康,但有健康就等於有財富。』。♥◕‿◕♥

甜品唯一問題係有兩款,但一人只可食一款,個個話好食............好想食曬兩款
YBA + ATOHM & 3/5A
The Will and The Way!
Grosse Dummkopf