返回列表 發帖
HARVEST 28,

我可唔可霸住先...我盡可能趕黎....

18.   LITTLE_STONE (T.B.C.)
19.
20.
little_stone 發表於 2012-7-5 19:44

Welcome 石Sir
有茶館 冇窮人

仲以為你話中意日本AV天,4仔無格...
fayefaye 發表於 2012-7-5 13:45

都話我唔係色狼囉
有茶館 冇窮人

我都愛食日本菜
aumay1203 發表於 2012-7-5 13:33

食完14號 再約日本菜
有茶館 冇窮人

食完14號 再約日本菜
harvest28 發表於 2012-7-5 19:53

嘩.....甘就真系晚晚踩報紙+午餐食蘋果&面包!
but好想食'海鹽左口魚裙邊'.......
♥◕‿◕♥『有財富不等於有健康,但有健康就等於有財富。』。♥◕‿◕♥

都話我唔係色狼囉
harvest28 發表於 2012-7-5 19:52

男人有D色都幾好....系本色過人喎!
♥◕‿◕♥『有財富不等於有健康,但有健康就等於有財富。』。♥◕‿◕♥

ok welcome
貓哥 發表於 2012-7-5 06:16

THX!

19.   Purple's 細佬
20.
跑步是量力而為,要贏長久,莫只贏一次!
保健安康是我的新生活 (~~)

飲左佢唔知系咪,似佢支酒名一樣........

OH! Sorry, 原來已經加咗,
唔該晒, 主持人 豐收28哥哥!

19.
20.
跑步是量力而為,要贏長久,莫只贏一次!
保健安康是我的新生活 (~~)

我要報名

19. garrard

評分人數

HARVEST 28,

我可唔可霸住先...我盡可能趕黎....

19.
20.
little_stone 發表於 2012-7-5 19:44

當貓哥遇上小石兄。。。。絕對係茶館一大盛事!!
Fayefaye1010=菲菲=sofaye
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**