返回列表 發帖

我想問大嶼山塘福渡假屋呀!!

八月中一家四口想帶阿仔去游水,玩下沙,有冇渡假屋介紹呀?
唔該晒
要悶 悶 地 贏 ,不要過癮地輸 XD

八月中一家四口想帶阿仔去游水,玩下沙,有冇渡假屋介紹呀?
唔該晒
楊小邪 發表於 2012-7-20 10:27

ching 信和中心1樓好多架

ching 信和中心1樓好多架
hppanel 發表於 20-7-2012 10:47

知道好多,唔知揀邊間呀

知道好多,唔知揀邊間呀
楊小邪 發表於 2012-7-20 10:53

間間都唔會太好....好多都有相睇...現場差相30% 左右......塘福唔好係行出沙灘時間長...同唔少印巴藉同內地人仕係附近出現....
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

知道好多,唔知揀邊間呀

間間差吾多
集思廣益凝聚力量是為茶館精神

知道好多,唔知揀邊間呀

我情願揀長洲/南鴉島
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

南丫島啦,不過可能貴一D
是非有公理 慎言莫冒犯別人
遇上冷風雨休太認真
自信滿心裡 休理會諷刺與質問
笑罵由人 灑脫地做人

長沙又好,個灘夠大
其實長洲/南鴉島刀會去
唔該晒

這裡o拉不用經agant直接訂http://www.fv-holiday.com/house/hong_yi.html

長沙又好,個灘夠大
其實長洲/南鴉島刀會去
唔該晒
楊小邪 發表於 2012-7-20 11:55

長沙唔好落水...好大浪同深水...唔識游水不宜......灘就好正...