返回列表 發帖

Old English Oil

係時候清清存貨 "Old English" Oil

1. Almond Oil, 472ml 16Fl.Oz. (1 Pt.) HK$ 150.00 each, total: 4 nos.
2. Lemon Oil, 472ml 16Fl.Oz. (1 Pt.) HK$ 150.00 each, total: 4 nos.

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊
有茶館 冇窮人

harvest兄果然係大手收藏家

我要支82年既Lemon Oil唔該^^

**另外唔知有冇Scratch Cover Oil 呢?
<strong>&quot;性格決定命運&quot; <strong>

係時候清清存貨 "Old English" Oil

1. Almond Oil, 472ml 16Fl.Oz. (1 Pt.) HK$ 150.00 each, total ...
harvest28 發表於 2012-8-3 19:57

28 兄, 兩者有何分別?
身外何足言,人間本無事.
平常心,平常心.

harvest兄果然係大手收藏家

我要支82年既Lemon Oil唔該^^

**另外唔知有冇Scratch Cover Oil 呢?
GaryL 發表於 2012-8-3 22:29

見笑啦 Gary兄
Scratch Cover Oil 我當年入貨時冇入呀, Sorry.
如果茶館多人想要 咪做個 GroupBuy 大家一實運費咪平D囉, 我都想要兩支
有茶館 冇窮人

28 兄, 兩者有何分別?
大懶人 發表於 2012-8-3 22:40

懶人大哥 功効一樣
只係啲油 深色 同 淺色 的分別
有茶館 冇窮人

懶人大哥 功効一樣
只係啲油 深色 同 淺色 的分別
harvest28 發表於 2012-8-3 22:59

係咪可以塗喇叭, 係就請預留一枝淺色給我, 十七號交收, 謝謝.
平常心,平常心.

係咪可以塗喇叭, 係就請預留一枝淺色給我, 十七號交收, 謝謝.
大懶人 發表於 2012-8-3 23:10

多謝大哥 幫襯
有茶館 冇窮人

多謝大哥 幫襯
harvest28 發表於 2012-8-3 23:19

唔洗客氣, 我地買貨通常都180日期先比$. hahahaha.
平常心,平常心.

點解要塗喇叭
集思廣益凝聚力量是為茶館精神

唔洗客氣, 我地買貨通常都180日期先比$. hahahaha.
大懶人 發表於 2012-8-3 23:23

你話點就點啦
有茶館 冇窮人

點解要塗喇叭
貓哥 發表於 2012-8-3 23:26

係補養下d木器呀 喇叭木皮呀咁囉
有茶館 冇窮人

你話點就點啦
harvest28 發表於 2012-8-3 23:28

多謝老細....
平常心,平常心.

如果用書架仔, 一支夠用一世
<strong>&quot;性格決定命運&quot; <strong>

如果用書架仔, 一支夠用一世
GaryL 發表於 2012-8-4 10:57

細果嗰陣想學吳剛師傅嘛
有茶館 冇窮人

係咪保養木材既油?
我又要一支, 4 對可以用幾耐?
見到你至交收........................
跑步是量力而為,要贏長久,莫只贏一次!
保健安康是我的新生活 (~~)