返回列表 發帖
你自己講要靠個樣搵食
貓哥 發表於 2012-9-2 12:16

係澳門靠個樣搵食.....唔通係做........
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

係澳門靠個樣搵食.....唔通係做........
little_stone 發表於 2012-9-2 12:23

Fayefaye1010=菲菲=sofaye
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

好似尼O的好似好X串好乞人憎,所以想收埋
貓哥 發表於 2012-8-31 21:35

睇到都淨係識自動加分囉!!  

有時真係唔想係PUBLIC 爆咁多....
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

有時真係唔想係PUBLIC 爆咁多....
little_stone 發表於 2012-9-3 21:27

拱你what apps 爆俾我地知囉
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註 冊
Fayefaye1010=菲菲=sofaye
**心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活才自由,到哪都有快樂 ^^**

拱你what apps 爆俾我地知囉
fayefaye 發表於 2012-9-4 09:55

總是覺得有大戶看緊各大師比的TIPS後做野...

評分人數

• 水手

既然有些東西你無法改變,為何要憂慮?為所擁有的東西感恩,遠離思想負面的人,保持微笑,繼續跑步。

雖然睇唔倒, 但十分支持
最成功的人, 就是肯經常講一個''錯''字'。