返回列表 發帖
我DO 有去BAR CITY 喎!
purple 發表於 2012-8-28 19:42

Bar City 我知但冇去過
嗰時只係識落d昆女
有茶館 冇窮人

當年套 Dancing in the Dark 正到呢
harvest28 發表於 2012-8-28 19:43

大哥係"dancer in the dark"

發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

Boney M 一出,引到班80後做出嚟做嘢啲後生仔注意,抵加我分啦

評分人數

• 水手

• purple

• ikent

• harvest28

• little_stone

700 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

成套
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

大哥係"dancer in the dark"
little_stone 發表於 2012-8-28 19:55

一時記錯 Sorry
有茶館 冇窮人

唔夠老都未必識 Boney M

Boney M........by the rivers of babylon...^^

One Way Ticket - Boney M
健康第一 精氣神 心安理得 自由人
財來有方 得其利 天空海闊 任我行

張國榮 - 油脂熱潮 1979, One Way Ticket - Boney M(中文版)
健康第一 精氣神 心安理得 自由人
財來有方 得其利 天空海闊 任我行

...笑左!!!