返回列表 發帖
甘老土既
貓哥 發表於 2012-8-28 18:24

7X-82/3的DISCO MUSIC BAND , 當時勁潮....
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

7X-82/3的DISCO MUSIC BAND , 當時勁潮....
little_stone 發表於 2012-8-28 18:29

我個時好細咋
集思廣益凝聚力量是為茶館精神

無聽過
貓哥 發表於 2012-8-28 18:03

你十零歲冇泡DISCO .......
發怒,是用别人的錯誤懲罰自己; 煩惱,是用自己的過失折磨自己
後悔,是用無奈的往事摧殘自己; 懮慮,是用虛擬的風險惊嚇自己
孤獨,是用自制的牢房禁錮自己; 自卑,是用别人的長處抵毁自己

我應該有佢D 膠膠......

聽得 or 識得BONEY M既刀差5多係老坑囉

在屎坑爬出來了

我識駛錢既時候

已經係去

中國城  杜老誌  大富豪既年代啦

我DO 未聽過呀!  
跑步是量力而為,要贏長久,莫只贏一次!
保健安康是我的新生活 (~~)

我DO 未聽過呀!
purple 發表於 2012-8-28 18:33

沙膽 你已經透露左你的年齡啦
harvest28 發表於 2012-8-28 18:24

我無講我年紀細喎,buddy !

評分人數

700 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

我識駛錢既時候

已經係去

中國城  杜老誌  大富豪既年代啦
貓哥 發表於 2012-8-28 18:32

係BAR CITY/ CANTON/DISCO DISCO (DD), 真係見證香港DISCO興衰