返回列表 發帖
點解我個signature係吹王架...之前用唔到架...邊位大哥咁好人幫我整埋
入門器材一堆

點解我個signature係吹王架...之前用唔到架...邊位大哥咁好人幫我整埋
howin 發表於 2011-6-21 11:28

你個吹王朵早就響遍全國各地拉.........
體諒別人是美德,原諒自己是損德;
這是最好的年代,  這是最差的年代。

Derek哥...差個二,三十蚊你唔旨在啦... .
howin 發表於 2011-6-21 11:27

夠食大家樂茶餐好未呀

你個吹王朵早就響遍全國各地拉.........
Derek109 發表於 2011-6-21 14:36

有d咁嘅樹
入門器材一堆

夠食大家樂茶餐好未呀
Derek109 發表於 2011-6-21 14:38

大家樂咁cheap嘅野Derek哥點啃得落口
入門器材一堆

有d咁嘅樹
howin 發表於 2011-6-21 14:50

成都日報登左你幅相拉........

成都日報登左你幅相拉........
Derek109 發表於 2011-6-21 14:54

咁大單
入門器材一堆

咁大單
howin 發表於 2011-6-21 15:41

禁米大部份技師都認得你
AMP - Tact M2150
Dig Coaxial - VDH MC Silver MKII
CDT - NorthStar 192 MK2 SPK - PMC OB1i (SC - Abbey Road Cable - Triwire)
Power - Kojo Hum Easer + PC-vdh Mainsteam Hybird

禁米大部份技師都認得你
anthlai 發表於 2011-6-21 15:47

唔怪得知我去到骨場....d骨妹見到我好似螞蟻嬲蜜糖咁啦...
入門器材一堆

咁大單
howin 發表於 2011-6-21 15:41

未算大單......
遲d你去京城,有特別通道招呼你添.......